Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen vindt u hieronder een selectie van onze suggesties. Uiteraard kunnen wij u ook een op maat gesneden arrangement aanbieden.

Wij vragen u uiterlijk 48 uur van te voren uw menukeuze aan ons door te geven. Wijzigingen in het aantal personen is mogelijk tot 24 uur voorafgaande aan de maaltijd. Daarna zijn wij genoodzaakt het doorgegeven aantal personen te berekenen.

 

Open Buffet

Voor gezelschappen vanaf 50 personen is het mogelijk om voor een open buffet te kiezen. De samenstelling van het open buffet bestaande uit 3 gangen heeft u geheel in eigen hand.

 

Trouwen

BijĀ Iskender staan uw wensen centraal, ook tijdens het huwelijksfeest! Voor het vieren van uw bruiloft op onze sfeervolle locatie, kunt u er op vertrouwen dat alle feestelijke details tot in de fijnste puntjes worden verzorgd. Ieder detail wordt met zorg behandeld zodat u kunt genieten van een onvergetelijke dag!
Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak verzorgen wij voor u een bruiloft om nooit te vergeten. Ook als het gaat om uw zilveren, robijnen of gouden bruiloft.

Graag maken wij een afspraak met u, zodat u onze sfeervolle locatie kunt bezichtigen. Zo kunnen we tegelijkertijd de mogelijkheden persoonlijk met u bespreken.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij wensen u alvast veel plezier bij het organiseren van uw bruiloft.